We willen graag nog meer informatie: vul de enquête Aardgasvrij Dalen in!

Er zijn al heel wat enquêtes binnengekomen, maar nog niet genoeg! Daarom zou ik u willen vragen om de enquête over Aardgasvrij Dalen in te vullen. Het is volledig anoniem en het duurt maar 5 minuten.

Wie ben ik?

Mijn naam is Joëlle van Hattem en ik zit in het vierde jaar van de opleiding Communicatie. Momenteel ben ik aan het afstuderen bij Aardgasvrij Dalen, een project met als doel de verduurzaming van ons dorp Dalen. Voor mijn afstuderen doe ik graag een beroep op jullie hulp!

Wat doe ik en waarvoor?

Ik doe onderzoek naar de wensen en behoeften van de inwoners rondom de informatievoorziening van het project Aardgasvrij Dalen. Aan de hand van deze enquête wordt er onderzocht via welke communicatiemiddelen de inwoners het liefst geïnformeerd willen worden.
Mijn doel is om minimaal 300 inwoners van Dalen te bereiken die mijn enquête zouden willen invullen en ik heb daarbij jullie hulp nodig!

Invullen en delen!

Zouden jullie de enquête zelf in willen vullen en dan in jullie eigen netwerk willen delen? Dit zou ik enorm waarderen!
Hieronder staat de link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAynjDHLsmsjSambEybJPgXJ5IBh-_gbwgGmms0QTpEPNdog/viewform?usp=sf_link

Alvast bedankt voor de moeite!
Joëlle