Energiecoaches inspireren!

Lucas Heijnen en Peter Gras hebben onlangs een cursus energiecoach gevolgd. Samen met 7 andere inwoners van de gemeente Coevorden hebben ze de cursus met succes afgesloten. 

Wat doet een energiecoach?

Eigenlijk niets anders dan u inzicht geven in uw energiegebruik en de mogelijkheden waarop bezuinigd kan worden. Door dit in beeld te brengen hopen we u te inspireren en motiveren om mogelijke maatregelen te nemen om tot besparing te komen en daarmee uw bijdrage aan verduurzaming te leveren!
Let wel, over de uitvoering van de maatregelen geven wij geen advies. Dit kunt u krijgen via een energieadviseur of een lokale installateur, zoals bijvoorbeeld Jansen-Meppelink.

We werken met een checklist waarop we u vervolgens met een rapport inzicht verschaffen. Vanwege de corona is het lastig om bij u thuis af te spreken. Een alternatief zou kunnen zijn om dit digitaal te doen (ZOOM of Whatsapp).

Centraal meldpunt Gemeente Coevorden

Binnenkort zal via de gemeentepagina een centraal meldpunt worden bekend gemaakt. Wilt u hier niet op wachten, dan kunt u een mailtje sturen naar: duurzaam@samendalen.nl