Eindejaarstrekking

J.l. woensdag is de 1e trekking geweest en de 2e trekking vond 11 december plaats van de Eindejaarsactie van de ondernemers te Dalen, Wachtum en Dalerveen. Er volgen nog tussentijdse trekkingen op 18 december en de finale-trekking op maandag 23 december.
Let op: wegens vertraging in het verwerken van de winnaarsbrieven KAN het zijn dat de schriftelijke bevestiging aan de gelukkige winnaars de komende dagen pas in de brievenbus valt.

De Eindejaarsactie in Dalen duurt tot en met 22 december 2019. Bij alle aankopen bij de deelnemende winkels in Dalen, Dalerveen en Wachtum krijgen de klanten deelnamebonnen. De bonnen kunnen, voorzien van naam en contactgegevens, worden gedeponeerd in de speciale bussen op winkelplein De Waag, bij de Plus Supermarkt en bij Snijders Wachtum.
De komende weken zijn er diverse trekkingen, waarbij alvast vele prijzen worden verloot. Bij de finale trekking worden ook de bonnen van de eerdere trekkingen meegenomen. Die eindtrekking is op maandag 23 december. De uiterste inleverdatum van de bonnen is maandag 23 december om 18.00 uur. Dan wordt o.a. tweemaal 450 euro (OVD-waardebonnen) verloot en zijn er verder nog prijzen in waardebonnen van 200, 100, 50, 25 en 10 euro. Daarnaast zijn er vele winkeliersprijzen.

Klik hieronder om de complete lijst met winnaars van elke trekking te downloaden en zelf te printen (* actief na betreffende trekkingsdatum).
1e trekking en 2e trekking
3e trekking: 18 december (nog niet plaatsgevonden)
Finale-trekking: maandag 23 december 2019 (nog niet plaatsgevonden)

Uitslagen onder voorbehoud van type-/tekstfouten.
Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk (schriftelijk) bericht.

bron:Dalen.nu