Eerste trekking Eindejaarsactie

De eerste trekking van de eindejaarsactie van Ondernemersvereniging Dalen e.o. (OVD) vond maandagavond plaats in restaurant  De Baander.
Er werden 27 loten getrokken. De winnaar van de hoofdprijs van deze avond, bonnen ter waarde van 200 euro, was H. van ‘t Slot uit Coevorden. Waardebonnen van 100 euro gingen naar J. Siccama uit Coevorden en W. Koers uit Dalen. Een afvaardiging van de OVD ging meteen op pad om Van ‘t Slot te verrassen met de prijs en een boeket. De complete lijst van winnaars vindt u via deze link.

Nog 3 trekkingen

De volgende trekkingen zijn op woensdag 9, 16 en 23 december. Bij de laatste trekking zijn er twee hoofdprijzen van maar liefst 450 euro aan OVD-bonnen. In totaal stelden de leden van de OVD ruim honderd prijzen beschikbaar. Het totale prijzenpakket vertegenwoordigt een waarde van circa 4.000 euro. Alle prijswinnaars krijgen de komende weken persoonlijk bericht.

Bij elke besteding van 10 euro krijgt de klant bij de deelnemende bedrijven in Dalen, Dalerveen en Wachtum een actiebon. De bonnen, voorzien van naam en adres, kunnen worden gedeponeerd in de bus bij Snijders Wachtum, op winkelplein De Waag en bij Plus Assen in Dalen. De uiterste inleverdatum van de bonnen is woensdag 23 december om 18.00 uur.

bron: Dalen.nu