Rudi Kuik: ‘Een broeierige vlucht door Afrika’

Op vrijdag 1 december verschijnt van Dalenaar Rudi Kuik het nieuwe boek ‘Vrouwenvlucht – Een pas verworven liefde en een vlucht voor de misdaad’.

Spannend en romantisch

 In de roman neemt Rudi Kuik zijn lezers mee in een realistische fictieve roman, die spanning, humor, romantiek en criminaliteit op een aantrekkelijke manier combineert. Men ziet de wereld door de ogen van Maisha die samen met haar nieuwe partner op de vlucht slaat voor een drugskartel. Een levendig verhaal waarin Kuik ook maatschappelijke problemen aanroert.
Deze avontuurlijke roman wordt uitgegeven door uitgeverij Boekscout.

Maisha’s vlucht

Maisha, een jonge vrouw van Zuid-Afrikaanse afkomst verhuist naar Nederland, om een carrière op te bouwen. Ze wordt verliefd en begint een relatie, maar wordt in Rotterdam onverwachts geconfronteerd met de duistere kant van de misdaad. Er is maar één uitweg en dat is vluchten. Hun gewaagde reis, op motoren, begint in Turkije en daarna doorkruisen ze Afrika waar ze adembenemende vergezichten en een schitterende natuur ontdekken. Onderweg bloeit hun onstuimige liefde steeds meer op. Zullen Maisha en haar partner veilig in het magische Kaapstad aankomen, waar ze een nieuw leven in anonimiteit kunnen beginnen of vinden de criminelen van het syndicaat hen alsnog?

Rudi Kuik

Dalenaar Rudi Kuik is geboren in 1961, getrouwd met Anita en heeft vijf kinderen en twee prachtige kleindochters. Zijn hobby’s zijn klussen, motorrijden, varen en zijn hond, een labradoodle. Dit toont zijn liefde voor avontuur en buitenleven.

Eindelijk had hij de tijd en inspiratie om zijn droom na te jagen. Hij heeft zijn levenservaring en zijn creatieve talent gebruikt om zijn eerste misdaadroman te schrijven.
Zijn motto is: waar een wil is, is een weg, wat ook duidelijk in het verhaal wordt beschreven.

Het boek is binnenkort te koop bij de Plus in Dalen en de Readshop in Coevorden

Over het boek

Titel: Vrouwenvlucht – Een pas verworven liefde en een vlucht voor de misdaad
Auteur: Rudi Kuik

Verschijningsdatum: 01-12-2023
Aantal pagina’s: 248
ISBN: 9789464898378
Verkoopprijs: € 22,50*
Uitvoering: Paperback

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België