Duurzame hulp gezocht!

Vindt u alle ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid interessant? Bent u benieuwd of er elektrische leenauto’s beschikbaar komen en waar er allemaal zonnepanelen kunnen worden geplaatst? En zou u graag wat invloed uitoefenen op de locatie van toekomstige laadpalen?

Dan zoeken we u!

Duurzaam Dalen heeft het momenteel hartstikke druk. Er lopen allerlei grote projecten om ons dorp duurzamer te maken. We hebben daarom extra hulp nodig!

Onze ervaring leert dat er in Dalen heel veel deskundige en enthousiaste mensen wonen. Mensen die bést graag willen helpen, maar zich uit een soort van ‘Drentse bescheidenheid’ niet snel uit zichzelf aanmelden.

Maar we hebben u nodig! U zult er veel waardering van ons én van andere dorpsgenoten voor krijgen. En het is leuk om met elkaar samen te werken en ons dorp nog leefbaarder te maken en te houden.

Helpt u ons mee? Heel graag! Stuur een mail naar Duurzaam Dalen en we nemen contact met u op.

PS Wilt u graag meehelpen aan een leefbaar Dalen, maar heeft u meer met andere thema’s, zoals veiligheid, verkeer, wonen of zorg? Ook de andere werkgroepen staan te springen om uw hulp. Er liggen zoveel mooie plannen klaar, dat extra hoofden en handen zeer welkom zijn. Stuur een mailtje naar Dorpsbelangen, dan koppelen wij u aan de werkgroep waar uw hart ligt!