Duurzaam Dalen aan de slag

Door de berichten over de toekenning van 4 miljoen aan rijkssubsidie PAW komen er bij Duurzaam Dalen reacties binnen van enthousiaste inwoners die graag mee willen doen en meer informatie willen. 

Wij, als leden van Duurzaam Dalen, zijn net zo enthousiast dat na jaren van veel inzet we nu uiteindelijk toch gehonoreerd worden en erkenning krijgen voor onze ideeën omtrent het verduurzamen van onze woningen. 

We zijn ook echt blij met deze reacties, temeer omdat bij de eerste subsidieaanvraag in 2020 er nogal wat kritische reacties waren. Gelukkig is het tijdbeeld nu anders en zijn we ons als inwoners meer en meer bewust dat er het nodige moet veranderen in bijvoorbeeld ons energieverbruik. We juichen een breed support dan ook enorm toe.

Zoals in het vorige bericht al aangegeven, willen we de ontwikkelde ideeën met de inwoners samen vormgeven. We richten ons de komende weken op de voorbereidingen. Tijdens de informatieavonden en verder in het proces komen we hierop terug. 

Hulp nodig

Nogmaals: we hebben echt dringend meer meedenkers en -werkers nodig om dit project tot een succes te maken. En ook hulp om onze andere activiteiten uit te voeren. Dus we zien graag jullie reacties tegemoet. info@duurzaamdalen.nl

Namens werkgroep Duurzaam Dalen

Peter Gras