Dutch Fitness Award voor Sportcentrum Dalen

Sportcentrum Dalen is verkozen tot de best gewaardeerde sportschool in de gemeente Coevorden. In de provincie Drenthe staat Sportcentrum Dalen zelfs op de zesde plaats. Sportcentrum Dalen scoorde gemiddeld een 9,5 en wint daarmee de Dutch Fitness Award.

Mario Duinkerken en zijn team zijn erg trots op het behaalde resultaat. “Het is een mooie waardering van iedereen die gestemd heeft. Op 23 januari 2023 kunnen wij de bokaal ophalen en dan zal deze met trots getoond worden op de balie bij de sportschool”. Bij wijze van grap werd aan alle leden van Sportcentrum Dalen een stuk appelkruimeltaart beloofd als ze op de eerste plek zou belanden. Belofte maakt schuld en de taart(en) werden gebakken. Ook kregen alle leden een mooie xxl handdoek cadeau. Een mooi gebaar voor de leden van Sportcentrum Dalen als bedankje voor de stemmen en de waardering.

De prijs betekent veel voor Sportcentrum Dalen. “De afgelopen drie coronajaren waren behoorlijk zwaar maar gelukkig staan we nog overeind en gaan de zaken goed” zegt Mario. Mario wijt de winst van de Dutch Fitness Award aan de laagdrempeligheid van zijn sportschool en het feit dat alle mensen worden geaccepteerd zoals ze zijn. Geen poespas. Sportcentrum Dalen levert kwalitatief goede en op maat gemaakte begeleiding aan haar klanten. Er wordt geluisterd naar de specifieke wensen en op basis daarvan wordt een individueel programma samengesteld. 

De grootste uitdagingen van dit moment zijn het omgaan met de gevolgen van de energiecrisis en het vinden van een manier om de klanten zo lang mogelijk aan de sportschool te binden, zodat men blijft trainen. Na de coronaperiode zal Sportcentrum Dalen in januari ook weer geopend zijn en staat zij klaar voor iedereen die het nieuwe jaar op een gezonde(re) manier wil beginnen. 

Volgend jaar komt Sportcentrum Dalen nog beter voor de dag. Mario: “We gaan in 2023 starten met e-gym, 2x 30 minuten per week. Makkelijker, leuker en motiverender!