Duo-fietsen steeds populairder

Na een te koud voorjaar is in de maand juni het duo-fietsen echt op gang gekomen. Elke doordeweekse dag zie je ’s middags de beide duo-fietsen door Dalen en omstreken toeren.
Zo halverwege de tocht wordt ergens een kopje koffie, een kopje thee of een ijsje genuttigd. Voor de ouderen, meest 80-plussers, is dat een heerlijke middag als we hun reacties horen na afloop.

Steeds meer deelnemers

We fietsen 5 dagen in de week met twee fietsen (de Selkersgoornfiets wordt nog niet ingezet) waardoor er 10 ouderen een fietstochtje maken per week. Doordat het zo goed bevalt wordt er veel mond-op-mondreclame gemaakt, waardoor het aantal deelnemers dit jaar flink is gegroeid. Er zijn op dit moment zo’n 35 deelnemers, wat betekent dat de “oudjes” ongeveer een keer per 3 of 4 weken aan de beurt zijn.

Vrijwilligers zijn welkom

Het aantal vrijwilligers is helaas niet met het aantal deelnemers meegegroeid, wat tot gevolg heeft dat het een heel gepuzzel is om wekelijks een deelnemer aan een vrijwilliger te koppelen. Lijkt het jou ook leuk om een of twee keer per maand een middagje met een oudere te fietsen, meld je dan aan voor nadere informatie of om het eens uit te proberen. Je fietst altijd met iemand samen die al de nodige ervaring heeft en je doet er de deelnemers een ontzettend plezier mee.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met:
Feddie Zomers ,tel.nr. 06-21432765 of mail: zomersf@gmail.com