Drentse Molendag: fotowedstrijd Jan Pol

Al meegedaan met de fotowedstrijd voor de molen ‘Jan Pol’?

Ricardo Hemme, de molenaar van onze molen Jan Pol, wil graag nieuwe ansichtkaarten laten maken van de prachtige stellingmolen aan het Doeplein. Genoeg aanleiding voor de fotowedstrijd: ‘Zet Jan Pol op de foto!’

Op de Drentse Molendag, op zaterdag 28 augustus is molenaar Ricardo Hemme aanwezig en laat hij de molen draaien. De molen is gratis toegankelijk, dus een goede gelegenheid voor een bijzondere plaat!

Inzenden kan nog tot 1 september

Heb je een mooie foto van de molen of ga je er één maken, stuur deze dan op naar SamenDalen via redactie@samendalen.nl. Het mag dus ook een bestaande foto zijn, maar niet meer dan 2 jaar oud.  Je mag als je dat wilt meerdere foto’s insturen.
De wedstrijd duurt tot 1 september 2021.

Er is al een flink aantal inzendingen. Die staan in het fotoalbum ‘Jan Pol’. Je kunt ze bekijken via deze link.

Ook belangrijk

We stellen een jury samen, waar molenaar Ricardo Hemme een plek in heeft, naast enkele andere juryleden.

De foto’s moeten voor 1 september a.s. bij SamenDalen binnen zijn. Stuur je foto in groot formaat naar redactie@samendalen.nl . Zet in de mail je naam en telefoonnummer en het jaartal van de foto.

Let op: de molenaar mag beschikken over de foto’s en deze gebruiken voor promotionele doeleinden. SamenDalen mag voor de website gebruik maken van je foto.

Voor de winnaar zal een aantrekkelijke prijs beschikbaar zijn.
We hopen op prachtige foto’s! Veel succes!