Donateursdag St. Volksvermaken en Oranjecomité Dalen

Beste Dalenaren,

Stichting Volksvermaken en Oranjecomité Dalen kijkt weer terug op een geslaagd jaar. Een mooie Koningsdag, maar ook alle andere activiteiten, die ieder jaar weer door een enthousiaste groep vrijwilligers en de bestuursleden worden georganiseerd, konden weer op grote belangstelling rekenen. Deze vaste activiteiten zijn o.a. de Palmhaanoptocht, Paasvuur, Koningsdag, Dodenherdenking, Bevrijdingsdag, Kindermarkt, St. Maarten optocht en de Sinterklaasactiviteiten in Dalen. Afgelopen jaar hebben wij een kampioenschap KUBB georganiseerd. Dit was een groot succes en gaan we in 2020 zeker herhalen.
We organiseren dit alles met veel plezier, maar we kunnen het niet zonder uw hulp!

Donateursdag

Op zaterdag 5 oktober is het weer tijd voor de jaarlijkse donateursdag en komen de bestuursleden weer bij u langs voor de donatie. Stichting Volksvermaken en Oranjecomité Dalen ontvangt geen subsidie, dus we hebben uw donatie hard nodig!

Bent u al donateur via een automatische incasso en bent u inmiddels verhuisd? Wij stellen het op prijs als u ons een adreswijziging doorgeeft (bijv. via info@volksvermaken-dalen.nl), dan hoeven wij u op 5 oktober niet te bezoeken.

Informatie per brief

Indien u nog geen donateur middels automatische incasso bent, ontvangt u eind september een brief van ons.
Heeft u geen brief ontvangen en/of heeft u ons gemist? Kijk dan op onze website: http://www.volksvermaken-dalen.nl/donateurs.html zodat u ons alsnog kunt steunen!