Dianne Zandbergen wint fotowedstrijd SamenDalen

Dianne Zandbergen heeft de fotowedstrijd ‘Winter-voorjaar’ van SamenDalen gewonnen met haar foto van wandelende mensen met hond in een sneeuwstorm op de Oude Dalerveensestraat.

De werkgroep SamenDalen heeft de prijs beschikbaar gesteld en natuurlijk uitgereikt op locatie!

De jury over de foto

De winnende foto gaf goed weer hoe koud het was.
De jury: “De storm en de snijdende wind zijn mooi vastgelegd, mooie sfeer en kleuren, mooi beeld, je krijgt het er weer koud van”.

Dat Dianne juist op deze koude dag naar buiten was gegaan is geen toeval. Storm en vooral mist zijn omstandigheden waarop ze er op uittrekt, voor de mooie sfeer die je dan kunt vastleggen. Juist dan kun je de meest bijzondere foto’s maken.

Foto’s maken zoveel ze kan

Dianne werkt op De Nieuwe Veste en besteedt haar vrije tijd zoveel als mogelijk aan fotografie. Ze fotografeert natuur en landschappen. En sinds ze een macrolens heeft ook heel kleine dingen. Het is altijd weer verrassend omdat je door iets van heel dichtbij te fotograferen heel bijzondere dingen kan zien, zoals de reflectie van narcissen in druppels of de mooie structuur van uitgebloeide tulpen.

Kinderfoto’s en portretten

Toen haar kinderen nog klein waren, was ze veel met de camera in de weer om al die spontane momenten vast te leggen. Ook op de BWB-school heeft ze vaak kinderen gefotografeerd.
Nu ze wat ouder worden is een nieuwe fase aangebroken; die van mooie portretten voor je instagramaccount. Je groeit daar als fotograaf in mee.

Sociale media

Dianne publiceert haar foto’s regelmatig op sociale media. Ze heeft daarvoor twee instagramaccounts. Op Dianne Zandbergen photography vind je natuurfoto’s: landschappen en macrofotografie.

Ook heeft ze een account voor portretfoto’s: DZ-fotoportret. Leuke accounts met prachtige foto’s om te bekijken en zeker ook om als fotograaf inspiratie op te doen.

Hartelijk gefeliciteerd Dianne en we hopen nog veel mooie foto’s van je te krijgen.

Fotowedstrijd SamenDalen

Wil je nog eens terugkijken naar alle inzendingen in januari, februari en maart, ga dan via deze link naar het album van de fotowedstrijd.

Geïnspireerd geraakt? We gaan natuurlijk verder met onze fotowedstrijden. Maak je foto in en om Dalen en stuur hem met je naam en telefoonnummer naar redactie@samendalen.nl. Een mooie camera mag maar is niet nodig, foto’s van je telefoon kunnen ook.

Als je een foto instuurt, vertel ons dan ook even waar je hem hebt gemaakt. Je kunt foto’s inzenden tot 1 juli 2021. Dus alle kans voor mooie lentefoto’s en de eerste voorproefjes van de zomer!

Alle spelregels over de fotowedstrijd vind je via deze link.

Veel succes!