De leukste Vrijmibo ooit!

Wat was begonnen als een wild idee bij de borrel werd gisteravond werkelijkheid. De Vrijmibo: van 4 uur ’s middags tot 12 uur ’s nachts reuring op de markt.

En wat een feest was het gisteravond in Dalen op het Vrijmibo Festival! Het plein voor de kerk werd hiervoor omgetoverd tot een prachtig versierd festivalterrein, met talloze vlaggenslingers en gezellige zithoekjes. Voor de kinderen stonden er grote springkussens klaar, er was stoepkrijt, je kon verkleden of lekker dansen op de muziek.

Van 16 tot 20 uur zorgden John & Mr. Smith met hun muziek voor een heerlijk relaxt festivalsfeertje. Om 20 uur nam The Pianohouse het stokje van ze over.
De markt stroomde mooi vol en de feestgangers konden hun verzoeknummers via bierviltjes aanvragen en dat leverde een bonte mix van muziek op. Van Abba tot Coldplay en van Elvis Presley tot Helene Fischer, alles kwam voorbij. ‘Riders on the storm’ kwam langs en een aantal jonge Dalenaren besloot om zelf maar op te treden, gewoon om dat het kon! 

Even na twaalven stopte de band. Maar ook daarna bleef het nog lang gezellig in het dorp, in de Aolle Bakkerij tot ver voorbij de kleine uurtjes!

Dank!

Nicolien Venhorst, Annelie Brinks, Ans Hoiting, Leonie Wiers, Marja Westenbrink en Mayke van der Werken, de Vrijmibo-organisatoren, mogen supertrots zijn op wat ze hebben neergezet.

Met bijdragen een heel aantal sponsoren en met hulp van vrijwilligers, overal en nergens vandaan, van de voetbalvereniging tot aan de Selkersgoorn, heeft de Vrijmibo-organisatiegroep een geweldig evenement voor elkaar gebokst. Veel hulde ook voor de creativiteit en de vernieuwing!

Wat het was: Een vol en gezellig plein, vrolijke mensen, heerlijke hapjes en drankjes, toffe muziek en een hele hoop gezelligheid waar we met z’n allen weer even op kunnen teren!

Dank jullie wel, dames!  

We hebben heel veel foto’s, dan kun je nog een keer nagenieten. Hieronder en in het fotoalbum, via deze link!