De ijsbaan gaat morgen open

De Daler ijsbaan gaat open op zondag 14 februari vanaf 9:00 uur.
De ijsbaan is uitsluitend voor leden en donateurs van de ijsvereniging.

Het bestuur bedankt de vele vrijwilligers en de Brandweer Coevorden die alles op alles hebben gezet om het ijs in orde te maken.

Coronaregels

Op de ijsbaan zijn de coronaregels van kracht. Om zo veel mogelijk leden de gelegenheid te bieden om te kunnen schaatsen, moet je bij de balie aangeven in welk tijdsblok van maximaal één uur je wilt schaatsen.
Personen van 18 jaar en ouder mogen op 1 1/2 meter afstand met maximaal 2 personen samen schaatsen. Houd bij het aandoen van de schaatsen ook voldoende afstand.
De coronaregels voor schaatsen op natuurijs staan ook omschreven op de affiches op de ijsbaan.

Heel veel schaatsplezier en: ‘Wees wijs op natuurijs.’

Schaatsen: lid of donateur

Het interim-bestuur heeft na het overnemen van het stokje nog niet alle gegevens in beeld en weet daarom niet wie er lid of donateur zijn van de ijsvereniging.
De ijsbaan is dit jaar uitsluitend toegankelijk voor leden die bij ons bekend zijn en voor personen die zich bij de ijsbaan als lid van de ijsvereniging inschrijven.
Kom dus naar de ijsbaan om je in te schrijven voor een lidmaatschap.
Draag daarbij een mondkapje en houd 1,5 meter afstand om verspreiding van Corona te voorkomen.

Contributie

Het interim-bestuur heeft besloten om voor het schaatsjaar 2021 de contributie in november 2021 te innen. Dit betekent dat de leden die bij de administratie bekend zijn, in november een verzoek voor jaarlijkse automatische incasso zullen ontvangen.
Voor €10,- per jaar kun je donateur worden en steun je de ijsverening.
Een gezinslidmaatschap kost eveneens €10,- per jaar.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar de ijsbaan te komen om je in te schrijven als lid, dan kun je via de mail een verzoek indienen en zullen wij je een formulier sturen, waarin je je persoonsgegevens kunt invullen en retour zenden. Stuur dan een mail naar: ijsbaandalen@gmail.com

Laatste nieuws op Facebook  en Instagram

Volg het laatste nieuws over de ijsbaan via links naar de Facebookpagina of Instagram van IJsbaan Dalen.

Veel schaatsplezier!