De Drents Fiets4daagse komt er weer aan!

Van donderdag 27 tot en met zondag 30 juli is er weer de Drentse Fiets4daagse. Ook dit jaar kun je weer starten in Dalen, vanaf sportpark ’t Grootveld. We hebben weer nieuwe uitdagende routes gemaakt voor gegarandeerd fietsplezier.

Van alles te beleven

Als deelnemer vanuit Dalen mag je het Onderduikersmuseum in Nieuwlande niet missen: op donderdag kunnen de fietsers daar tegen gereduceerd tarief naar binnen. Het Schildersfestival Montmartre Oosterhesselen heet je op vrijdag van harte welkom in het pittoreske Oosterhesselen. Op zaterdag fiets je naar Duitsland en is het genieten in het stroomgebied van de Vecht.
Op zondag, de familiedag, start je met het gezamenlijke ontbijt en fiets je in de prachtige natuur van het Bargerveen. Ook wordt ‘Stad van Strijd’ Coevorden bezocht.

Routes en aanmelden

Je kunt kiezen uit routes van 40 of 60 kilometer. Voor elke dag zijn mooie routes voor je uitgestippeld. Je hoeft niet per se alle 4 dagen te fietsen, je kunt er ook voor kiezen om 1, 2, of 3 dagen mee te doen.
Alle routes starten tussen 8.00 en 11.00 uur. Je kunt finishen tot 17.00 uur.

Aanmelden kan via deze link op de site van de Drentse Fietsvierdaagse.

Op zondag 30 juli is er een speciale familiedag georganiseerd door Stichting Dalen Promotie. Dan zijn er op de route allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Dit jaar zal er ook weer door Duitsland gefietst worden.

Aanmelden familiedag Stichting Dalen Promotie

Wil je uitsluitend deelnemen aan de familietocht op 30 juli, dan kun je je daarvoor rechtstreeks aanmelden bij St. Dalen Promotie.

Download het formulier en vul het volledig in, met het aantal deelnemers in het gele vak.
Mail het formulier naar activiteiten-dalen@outlook.com.
Maak de kosten die het formulier aangeeft over op IBAN NL85 RABO 0312 6303 01 tnv St Dalen Promotie.

Het inschrijfformulier kun je downloaden via de knop hieronder

Dowload Inschrijfformulier familiedag

Stichting Dalen Promotie heet je van harte welkom!

De organisatie en uitvoering van de Drentse Fiets4Daagse startplaats Dalen vindt plaats onder verantwoordelijkheid van Stichting Dalen Promotie.
Vele vrijwilligers ontvangen u graag!