Daoler Marathon

Altijd al een marathon willen hardlopen of wandelen ? In november kan het in Dalen !!

Vanaf het kerkplein in Dalen zijn 4 prachtige en bewegwijzerde routes uitgezet met een gezamenlijke lengte van ongeveer 42km. Deze routes kun je zowel wandelend als hardlopend afleggen. De uitdaging is om alle vier routes (en dus een marathon) te lopen in de maand november. Je mag zelf indelen wanneer je de routes loopt en het hoeft uiteraard niet in een keer. Je mag er de hele maand november over doen.

Als Loopgroep CoDac organiseren we in de maand november deze gratis virtuele marathon. Iedereen krijgt deze maand de tijd om de uitdaging, een marathon te lopen, aan te gaan en kiest zelf zijn of haar tempo om de ‘wedstrijd’ af te leggen op het bewegwijzerde parcours. Zoals gezegd, je mag het in gedeeltes lopen en er de hele maand november over doen.

Hoe kun je deelnemen? 

Start en aankomst = op het kerkplein in Dalen. Volg telkens 1 van de 4 bewegwijzerde parcoursen .

Registreer zelf je tijd d.m.v. een app (Runkeeper, Strava, Garmin,… of met een timer). We gaan uit van FairPlay, waarvoor dank 😉 Stuur je totale tijd en eventuele  foto’s van je 4 routes door naar webmaster@codac.nl
Let op: Foto’s kunnen gebruikt worden voor social media, houd hier rekening mee voordat je foto’s doorstuurt !

Begin december maken we een algemeen klassement op, dat op deze website gepubliceerd zal worden.

We gaan uit van een sportief en uitdagend evenement waarbij ieder voor zich loopt en het sportief in beweging zijn in tijden van Corona het doel is. Houd hierbij de geldende coronaregels in acht. Het is geen officiële wedstrijd maar een leuke en sportieve uitdaging in deze tijd. Iedereen veel plezier en we zien graag foto’s en tijden verschijnen. 

Foto’s delen kan ook via de Facebookpagina van Loopgroep CoDac #daolermarathon