Daler Voices zingt nu ook online uit volle borst

Popkoor Daler Voices werd in november 2017 opgericht door een aantal leerkrachten van de BWB-school. Onder leiding van dirigent en arrangeur Jochem Weggemans is het koor ruim twee jaar later uitgegroeid tot een popkoor met maar liefst 40 dames.

Website

De Daler Voices willen zich voorstellen aan een groter publiek en de optredens uitbreiden. Hierbij hoort natuurlijk ook een mooi logo en een mooie website. En die werden op 10 februari tijdens de jaarlijkse ledenvergadering gepresenteerd! Want wat een gewone vergadering had moeten worden, werd een feestelijke happening toen er ineens een paar koorleden binnenvielen, vermomd als ‘De Daoler Express’. Ze kwamen met spoed twee pakketten afleveren.

Logo

Hieruit werd eerst het nieuwe logo getoverd, gemaakt door koorlid Laura de Vries. Ook werd de nieuwe website gepresenteerd. Daarop vind je vanaf nu alle informatie over het koor en al hun optredens, maar ook talloze foto’s en video’s. Wil je het koor boeken voor een evenement, wil je je aanmelden als koorlid of ben je gewoon nieuwsgierig naar de nieuwe website en het mooie logo? Neem dan gauw een kijkje op onze nieuwe website.