Daler Voices wederom in actie!

Vijf jaar geleden zijn we gestart met een nieuw (dames-)koor in Dalen: de Daler Voices.

In onze eerste jaren hebben we al flink aan de weg getimmerd en we moesten zelfs een ledenstop invoeren. Het liep als een trein!

Tot corona ook voor ons koor roet in het eten gooide en we onmiddellijk met zowel repeteren als optreden moesten stoppen. Na een wisseling van dirigent tijdens deze periode hebben we in een korte tijd weer een mooi repertoire opgebouwd en natuurlijk bouwen we steeds verder. Het is namelijk onze bedoeling om ons lustrum niet ongemerkt voorbij te laten gaan en dus moet er hard gewerkt worden.

Vanaf mei zijn we ook weer her en der te gast. Wat supergaaf dat wij als koor gevraagd worden om mee te werken aan optredens van andere musici. We proeven weer aan het sfeertje en worden steeds enthousiaster, we zetten alles op alles om bij ieder optreden ook iets nieuws neer te zetten.

Dat gaan we dus ook 20 november doen!

Drie koren

Op zondag 20 november zullen we optreden in De Baander. 
Dit keer werken we samen met Sing & Swing (popkoor Coevorden) en HEM (Hesseler Eerste Mannenkoor), niet de minste koren uit de omgeving. Het zal een mooie NotenMIX van Koren worden en we voelen ons vereerd dat wij hieraan mogen deelnemen.

Natuurlijk zal onze dirigent Henriëtte de Groot ons aansturen en we zullen dit keer op de piano begeleid worden door Aletta Kwant. Live-begeleiding maakt het allemaal nog leuker.

Kaarten vooraf bestellen

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons optreden?

U bent van harte welkom (kaarten á € 15,00) maar vol is echt vol!

Kaarten zijn telefonisch (0644418859) te bestellen of via één van onze leden.

Lid worden?

In de eerste alinea is het woord ‘ledenstop’ genoemd. Die is inmiddels opgeheven en mocht u eens een keer willen komen kijken en luisteren of Daler Voices iets voor u is, dan bent u van harte welkom op de maandagavonden om 19.00 uur in de BWB school. Voorwaarde is wel dat u vrouw bent en jonger dan 60 jaar. 

Voor meer informatie kan u onze website raadplegen www.popkoordalervoices.com en u mag natuurlijk ook altijd mailen: dalervoices@gmail.com.