Dalen uitgeschakeld in eerste ronde nacompetitie

Voor de voetballers van Dalen zit het seizoen erop. In de eerste ronde van de nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse moest de ploeg van vertrekkend trainer Michel Kerkdijk een 0-2 nederlaag slikken tegen Sellingen. In de eerste helft golfde het spel op en neer met kansen voor beide ploegen. Sem Jansen wist met een slim lobje de doelman van Sellingen net niet te verschalken, waarna Marijn Verdoold zijn kopbal uit een hoekschop op de lat zag belanden. Vlak voor rust bracht Ian de Vrieze Sellingen op voorsprong. Zijn acrobatische hakbal verraste de verdediging en doelman Rick Braam van Dalen: 0-1.

Einde van een prima seizoen

In de tweede helft ging Dalen op jacht naar de gelijkmaker, maar Sellingen kwam niet echt in de problemen. Alleen Tijmen Venhorst stichtte nog gevaar, maar ook hij zag zijn kopbal op de lat eindigen. In de 77e minuut viel de beslissing: Björn de Roo stond bij een scrimmage op de goede plek en schoof de bal over de doellijn: 0-2.
Voor Dalen betekende dat het einde van een prima seizoen, waarin het lang mee wist te strijden om de prijzen.