Dalen speelt gelijk in doelpuntrijk duel

De voetballers van Dalen speelden zondagmiddag in Hollandscheveld met 3-3 gelijk tegen HODO. De ploeg van trainer Michel Kerkdijk kwam drie keer op voorsprong door Tijmen Venhorst, maar wist de overwinning niet over de streep te trekken.

Veldoverwicht

In de eerste helft had Dalen het betere van het spel en kwam na 20 minuten verdiend op voorsprong door een treffer van aanvoerder Tijmen Venhorst. Sander Danes bracht de stand weer in evenwicht. Uit een hoekschop van Ruben Sinnema zorgde Tijmen Venhorst met een kopbal er voor dat Dalen toch met een voorsprong kon gaan rusten: 1-2

Overwinning uit handen gegeven

In de tweede helft scoorde de geslepen Sander Danes de gelijkmaker: 2-2. Dalen leek orde op zaken te stellen, toen het door de derde treffer van Tijmen Venhorst opnieuw op voorsprong kwam: 2-3. Het bleek echter niet voldoende voor de overwinning. Ruben Sinnema schoot in het eigen strafschopgebied hard tegen Tijmen Venhorst aan en die zag tot zijn ontzetting de bal in het eigen doel verdwijnen: 3-3.