Dalen schoon, doe ook mee!

Helaas komen we het in Dalen en omgeving ook tegen: zwerfafval.

Dorpsbelangen Dalen vindt dat we daar wat aan kunnen doen, samen met u en wel op zaterdag 23 maart 2019. Met buren, collega’s en scholieren is het vaak ontzettend gezellig om samen aan de slag te gaan. En dat moet ook, want hoe meer inwoners meedoen aan de inzamelactie, hoe succesvoller het wordt.

We verzamelen om 9.00 uur op het plein voor de kerk. Daar worden de groepen ingedeeld. Om 9.30 uur zal wethouder Jeroen Huizing het startschot geven waarna de opschoonactie begint.
Om 11.45 uur is de actie (bijna) afgelopen en brengen we het afval naar het inzamelpunt bij de Spinde. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen we daar nog even napraten over deze actie.

Met deze actie doen we mee met de Landelijke Opschoondag, een initiatief van Nederland Schoon. De gemeente Coevorden, de Ondernemers Vereniging Dalen en Nederland Schoon verlenen hun medewerking aan deze actie o.a. met het beschikbaar stellen van handschoenen, hesjes, vuilniszakken, inzamelcontainers en een consumptie na afloop. Het enige wat u mee moet nemen is enthousiasme.

Vrijwilligers kunnen zich opgeven via Facebook of bij Wim Vogelzang via de mail. Dit in verband met de catering. We rekenen op jullie!