Dalen nestelt zich op tweede plaats

De voetballers van Dalen boekten zondagmiddag in en tegen Pesse een duidelijke 0-3 overwinning. Zo konden er opnieuw drie punten aan het conto worden toegevoegd. Dalen is nu gestegen naar de tweede plaats op de ranglijst met slechts één punt achterstand op koploper Emmeloord.

Gezapige eerste helft

Beide ploegen speelden een gezapige eerste helft, waar van goed voetbal geen sprake was. In de tweede helft maakten invallers Sem Jansen en Dennis Tump het verschil. Jansen zette zijn ploeg in de 59e en 65e minuut op een 0-2 voorsprong, waarna Tump in de 82e minuut de 0-3 eindstand op het scorebord bracht.

Oefenwedstrijden

De volgende competitiewedstrijd voor Dalen staat pas op zondag 12 maart op het proramma. Er wordt dan in een thuiswedstrijd aangetreden tegen VENO. Er staan in de tussenliggende periode twee oefenwedstrijden gepland. Op dinsdag 28 februari oefent Dalen 1 om 20.00 uur tegen SVBO 1. Deze uitwedstrijd wordt gespeeld in Emmen. SVBO komt uit in de eerste klasse. Op zondag 5 maart speelt Dalen 1 om 14.00 uur thuis een oefenwedstrijd tegen SVZ 1. De ploeg uit Zeijen komt uit in de derde klasse.