Dalen naar tussenronde PWZ

Het zaalvoetbalteam van VV Dalen is als tweede geëindigd in de halve finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi en heeft daarmee de tussenronde bereikt. Deze wordt op woensdag 4 januari in sporthal Angelslo in Emmen gespeeld. De winnaar van deze ronde plaatst zich alsnog voor de finale op 7 januari.

Noordscheschut ongeslagen winnaar

Dalen eindigde gisteravond als tweede achter één van de topfavorieten voor de eindoverwinning Noordscheschut. Deze ploeg wist alle wedstrijden winnend af te sluiten. Dalen boekte twee overwinningen tegen LTC en Hollandscheveld, speelde met 0-0 gelijk tegen Elim en verloor het laatste duel met 0-2 tegen Noordscheschut.

Met de bus naar Emmen

Dalen neemt het in de tussenronde op tegen: Gramsbergen, Valthermond, Achilles 1894 en SVBO (zondag). De winnaar van de tussenronde plaatst zich voor de finale op zaterdag 7 januari.

Om ervoor te zorgen dat de ploeg door zo veel mogelijk supporters wordt ondersteund in de sporthal van Angelslo, hebben de Vrienden van VV Dalen wederom twee bussen beschikbaar gesteld. Het vertrek is om 16.45 uur vanaf het plein voor de kerk (verzamelen om 16.30 uur). Een kaartje voor de bus kost € 5. De kaartverkoop start op dinsdag 3 januari om 10.30 uur. Je kunt kaarten kopen door via whatsapp of sms een bericht te sturen naar tel. 06 – 50 67 24 73. Let op: eerder een bericht sturen heeft geen zin. Pas vanaf 10.30 uur worden kaartaankopen in behandeling genomen. Dit om iedereen een eerlijke kans te geven. Graag in het bericht de naam of namen van de koper(s) vermelden. Daarna ontvang je een tikkie. Wees er snel bij want vol is vol! Het entreegeld voor de sporthal betaal je contant in de bus. Na betaling krijg je een stempel waarmee je in de sporthal door kunt lopen. Entree is € 5 en voor kinderen t/m 14 jaar € 3.