Dalen speelt voor plaats in finale Paviljoen Nijstad Cup

Onder zware omstandigheden heeft Dalen zaterdag een goede indruk gemaakt tijdens de Paviljoen Nijstad Cup in Hoogeveen. De ploeg van trainer Michel Kerkdijk versloeg na strafschoppen titelverdediger LTC uit Assen.

Dalen kwam al snel op een 1-0 voorsprong, maar moest halverwege de tweede helft toch de gelijkmaker incasseren. In de slotfase kwam men opnieuw op voorsprong, maar was de vreugde van korte duur en kwam LTC binnen twee minuten weer langszij. Uiteindelijk werden de strafschoppen het beste door de Dalenaren genomen.

Woensdagavond neemt men het om 18.30 uur op tegen DVC Dedemsvaart dat De Weide met 5-2 versloeg. De winnaar speelt zaterdag om 19.00 uur de finale tegen de winnaar van het duel tussen Hoogeveen zaterdag en Achilles 1894. Na afloop van Dalen – DVC Dedemsvaart wordt op hetzelfde veld de kraker tussen HZVV en Hoogeveen gespeeld. Beide ploegen komen uit in de 4e divisie.