Dalen gaat ‘op avontuur’!

Het School- en Volksfeest in Dalen wordt 4 tot en met 7 juli gehouden. Dinsdag 17 oktober was de derde vergadering voor de voorbereiding.
Buurten, de school, kinderopvang en peuterzaal waren vertegenwoordigd om samen de verschillende activiteiten rond het komend feest op te starten.

Inspiratie uit foto’s van 10 jaar terug

Samen is gekeken naar foto’s van het School- en Volksfeest dat in 2014 gehouden werd om een beeld te krijgen van de vorige editie van het feest.
Iedereen is het er over eens dat we een soortgelijk feest in 2024 weer gaan organiseren. Het is mooi dat daar weer draagvlak voor is!

Commissies

Voor de organisatie van het School- en Volksfeest zijn verschillende commissies gevormd, die zich elk gaan bezighouden met een onderdeel van het feest. Zo is er onder andere een commissie voor kinderactiviteiten, voor het regelen van een optocht, voor het regelen van versiering van de straten en een (licht)route langs alle versieringen, voor buitenactiviteiten met sport en spel, …. en meer.

Motto: Dalen op avontuur!

Hoofdzaak van de vergadering was het vormen van commissies en het kiezen van een motto. Er waren verschillende motto’s aangedragen, maar we waren het samen al snel eens: het motto voor het komend School- en Volksfeest is: ‘Dalen op avontuur!’
Het avontuur is begonnen! We hebben er allemaal zin in om er een feest van te maken!

Meehelpen bij de voorbereiding?

Een aantal commissies is nog niet compleet, dus mocht je dit lezen en je in willen zetten bij het organiseren van de optocht of bij het organiseren van buitenactiviteiten (sport en spel), dan kun je je opgeven via de mail: volksvermakendalen@gmail.com