Dalen eindigt Nijstad Cup met nederlaag

De voetballers van Dalen konden in de strijd om de derde plaats van de Nijstad Cup tegen Hoogeveen-zaterdag geen potten breken. Na een 0-0 ruststand werd een verdiende 0-2 nederlaag geleden.

Dalen trad aan zonder Tijmen Venhorst en Kjetil Brand. In de eerste helft was er nog sprake van een gelijkopgaande strijd, waarin beide ploegen geen kansen wisten te creëren.

Geen balans

Toen na rust ook de routiniers Marijn Verdoold en Ruben Sinnema werden vervangen, was de balans verdwenen in de ploeg van trainer Kerkdijk. Hoogeveen wist hiervan te profiteren en trok het duel verdiend naar zich toe.

Dalen kan zich nu voorbereiden op de bekerkraker, die op zaterdagavond 4 september in Coevorden plaatsvindt tegen Germanicus.