Cursussen Computerclub weer volop van start

Computerclub Dalen is weer volop van start gegaan met de cursussen en met de inloopochtenden.

Nieuws, vragen stellen en les

Bij de Computerclub kun je wegwijs worden met Word, Powerpoint en Excel.
Doe je mee aan een cursus dan leer je daarnaast nog veel meer. Elke week behandelen de cursusleiders nieuwe onderwerpen. Van nieuwe apps voor je telefoon of tablet tot nieuwe websites of manieren om veilig met het internet om te gaan.

De Computerclub is aangesloten bij Seniorweb, die welke week zorgt voor het laatste telefoon-, computer- en internetnieuws. Dat komt dan ook aan de orde in de les. Is er iets mis met de telefoon of tablet of lukt iets niet op de computer: ook die vragen kun je stellen tijdens de cursus.
Koffie en thee is inbegrepen en de gezelligheid is ook heel belangrijk.

Vragen: kom naar de inloopmiddag

Elke laatste vrijdagmiddag van de maand kun je tussen 14.00 en 16.00 uur terecht voor hulp, vragen en advies. Je kunt zonder afspraak komen en je laptop, tablet of telefoon meenemen, dan helpt de Computerclub je verder.

Docenten gevraagd

Heb je veel ervaring met computers, internet, tablets en telefoons? En houd je er van op een gezellige manier mensen nieuwe dingen te leren, en kennis te laten maken met alle mogelijkheden van het internet, meld je dan aan als docent bij de Computerclub.

Praktisch

Wil je je aanmelden voor een cursus of wil je meer weten over het lesgeven, neem dan contact op met Miny Soppe: minysoppe@gmail.com of per telefoon: 0524 221333.

Alle informatie over de computerclub vind je via deze link naar de website ccdalen.nl