Cursus Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal

Informatie vv Dalen:

In het beleidsplan van de “v.v. Dalen” staat onder meer, dat wij een vereniging willen zijn waar anderen met plezier naar toe komen en waar sportiviteit hoog in het vaandel staat. Zoals iedereen weet is het belangrijk om bij wedstrijden een goed opgeleide scheidsrechter te hebben. Daarom zijn wij van plan een cursus verenigingsscheidsrechter te organiseren.

Aanmelding.

“Zonder scheidsrechter geen voetbal” is een veelgehoorde kreet. En het klopt: scheidsrechters zijn onmisbaar bij voetbal. Om te zorgen dat de wedstrijden van VV Dalen altijd door kunnen gaan, willen we graag nieuwe scheidsrechters opleiden.
Lijkt het je leuk om voetbalwedstrijden in goede banen te leiden? En denk je voldoende leidinggevende capaciteiten te hebben om dat voor elkaar te krijgen?
Dan ben jij voor deze cursus de aangewezen persoon!

Geen kosten.

Wij zorgen tijdens deze cursus Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal voor een praktijkgerichte opleiding, zodat je met voldoende bagage wedstrijden bij onze club kunt fluiten. Deelname is gratis. VV Dalen neemt de kosten voor haar rekening. Tijdens de opleiding oefen je op het veld met leidinggeven aan de spelers en het toepassen van de spelregels.

Praktische cursus.

Het betreft een praktische cursus van 4 avonden. De cursusdata zullen aan de hand van de opgaven worden vastgesteld. De cursus wordt gegeven door een KNVB docent. Als je de opleiding met succes doorloopt ontvang je het diploma Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal.

Lijkt het je leuk om het komende seizoen af en toe wedstrijden te fluiten? Meld je dan aan bij Albert Katuin. Dit kan via 0524 – 512 442 of via e-mail albertentrijnie@ziggo.nl