Cursus DigiD en e-overheid bij ComputerClub Dalen

Ook vragen over inloggen met DigiD of aanvragen doen via de computer bij de Gemeente of de Belastingdienst?

Computerclub Dalen is gestart met de cursus ‘Werken met de E(lectronische)Overheid’. Er hebben zich al meer dan 100 mensen aangemeld en de eerste cursussen zijn afgerond. De cursus is er voor iedereen en aanmelden kan nog steeds. In drie bijeenkomsten leer je alles over de digitale overheid en DigiD.

Cursus DigiD en e-overheid in Dalen

Als eerste is de hele woensdagochtendgroep van de ComputerClub begonnen. Iedereen was enthousiast en gaf zich dan ook direct op.

In drie bijeenkomsten leer je stap voor stap om steeds meer zaken via internet te regelen. Eerst gaat het over informatie vinden bij de overheid. Hoe je iets kunt aanvragen, zoals een formulier bij de gemeente of de Zorgtoeslag bij de Belastingdienst.
We leerden hoe we moesten inloggen met onze DigiD bij ‘Berichtenbox Mijn Overheid’.
We hebben samen de app gedownload op onze telefoon.

Kortom een heel leerzame cursus, met een gratis cursusboek waarin de stapjes ook nog eens uitgelegd worden, zodat je dit thuis kunt nalezen.

Aan het eind van de cursus kregen we zelfs een Certificaat. Hoe mooi is dat?

Aanmelden DigiD en e-overheid

Je kunt je ook nu nog aanmelden voor deze lessen bij Computerclub Dalen. Aanmelden kan bij bij Miny Soppe, telefonisch via 0524-221333 of via de mail. 

Nog even dit: de lessen zijn helemaal GRATIS, dus doen!!

Meer leren?

Computerclub Dalen is een club voor iedereen. Zowel voor beginners als voor iets gevorderden. Ook kun je leren werken met de iPad of tablet.
Computerclub Dalen is aangesloten bij SeniorWeb. 

Voor maar €10,00 per maand blijf je op een gezellige manier vertrouwd met je computer. Voor verdere informatie kun je ook eens kijken op de website: www.ccdalen.nl 

Cursisten zijn van harte welkom!

Ook zijn we op nog zoek naar mensen die les willen geven.