COMcept en Villa5 openen nieuwe vestiging Dalen.

Vanaf vrijdag 21 juni openen de bedrijven COMcept en Villa5 een nieuwe vestiging in het Drentse Dalen. Dit op een prachtige locatie aan de Hoofdstraat 47.
Tegelijkertijd wordt dit jaar een dubbeljubileum gevierd. COMcept begon 10 jaar geleden en Villa 5 viert het eerste lustrum.
Wethouder Jan Zwiers (Coevorden) geeft een formeel tintje aan de opening in Dalen, door het tuinhekje van het kantoor aan de Hoofdstraat 47 officieel voor de eerste keer te openen.

Communicatiebureau.

COMcept is een communicatieadviesbureau voor de publieke sector. “Wij helpen overheden met communiceren”, zegt mede-eigenaar Marcel van Dijk.
“Dat varieert van ‘Hoe kun je bewoners het beste betrekken bij plannen tot en met de totale communicatie rondom grote (ruimtelijke) projecten en alles wat daar tussenin zit.”

Villa5 richt zich als merkstrategie- en reclamebureau vooral op de zakelijke markt. “Wij ondersteunen bedrijven met hun profilering. Van merkstrategie tot marketingplan. En van website tot teksten en films”, vult Jante Oosting aan. “Net als wij, vormen ook onze bedrijven samen een ijzersterk duo. We kunnen klanten compleet ontzorgen.”

Enschede en Dalen

Tien jaar geleden begon het duo Oosting en Van Dijk met COMcept in Hardenberg. In 2013 werd het huidige kantoor in Ommen de eerste vestiging. “Toen kwam ook onze eerste medewerkster in dienst”, blikt Jante Oosting terug. “Inmiddels zijn we met 24 collega’s. Allemaal professionals op hun vakgebied: vormgevers, film- en animatiespecialisten, communicatieadviseurs, marketingadviseurs.

Eén groot nest van creativiteit. Vorig jaar werd een vestiging geopend in Enschede. “Van daaruit bedienen we onze klanten in Twente en de Achterhoek. De vestiging in Ommen richt zich meer op West-Overijssel en de Veluwe. En vanuit Dalen richten we ons op Drenthe en Groningen”, vertelt Marcel van Dijk.

Dichtbij opdrachtgevers.

De keuze voor Dalen is niet toevallig. “We werken al voor een aantal opdrachtgevers in Drenthe. En bovendien is  ‘Dichtbij opdrachtgevers zitten’ het uitgangspunt van COMcept en Villa 5. “We merken dat onze klanten het plezierig vinden als we de omgeving kennen en de taal spreken”, zegt Marcel van Dijk. “We kiezen er bewust voor om met medewerkers uit onze vestigingsregio’s te werken. Neem daarbij onze nuchtere en pragmatische aanpak en opdrachtgevers voelen zich al snel thuis bij ons.”

Persbericht COMcept en Villa5.