Coiffure Award Gala verplaatst naar april 2021

Manou Grijssen, medewerkster van Twins Hair & Beauty is genomineerd voor categorie Dames Noord Nederland van de Coiffure Award 2020. De uitreiking zou al plaats vinden in april van dit jaar. De uitreiking is eerst verzet naar september maar wordt nu een jaar verschoven. De Coiffure Award is een haarmodefotografie-wedstrijd en de ‘Oscar-uitreiking’ onder de kappers, die daarvoor een haarmodecollectie insturen van internationale allure. Die collectie wordt beoordeeld op haar, techniek en totaalbeeld en de sfeer van de foto.

Bekijk hier het filmpje waarin Manou haar uitnodiging krijgt.

Als het kan met publiek

Laura van de Graaf van de Coiffure Award-organisatie: “De bekendmaking en uitreiking van de Coiffure Awards gaat hoe dan ook door op zondag 18 april 2021, het aftellen kan beginnen.

Of er zoals gebruikelijk, zo’n duizend mensen in Studio21 kunnen, blijft op dit moment nog onzeker. Maar de bekendmaking van de winnaars gaat hoe dan ook op 18 april plaatsvinden. Hoe het er precies uit gaat zien, dat wordt de komende tijd vormgegeven. Omdat het gissen is hoe de wereld er dan uit ziet, worden er verschillende scenario’s gemaakt.

Het gaat natuurlijk om een wedstrijd en om winnaars. Dat is het hart van de Coiffure Award. Maar wij hebben de afgelopen maanden ook gedacht: je kan je de bekendmaking van die winnaars zonder publiek heel moeilijk voorstellen. Dat zal het een van de laatste opties zijn. als het niet anders kan kan het niet anders. Daar zullen we op een of andere manier rekening mee moeten houden, maar we gaan onze uiterste best doen om die beslissing niet te hoeven nemen. We moeten realistisch blijven, niemand weet of het volgend jaar helemaal door kan gaan zoals we nu bedacht hebben. Toch hebben we er vertrouwen in dat we er hoe dan ook een fantastisch feest van gaan maken”.

Hieronder de inzendingen van Twins Hair and Beauty:

Fotografie: Petra Holland, Kapper Manou Grijssen, Make-up: Darien Touma