Clinic Old Stars Emmen Walking Voetbal

Op donderdag 23 september geven de voetballers van Old Stars Emmen met hun trainer een gratis clinic walking voetbal bij VV Dalen. De ontvangst is vanaf 9.00 uur in de kantine met koffie. De clinic is van 10.00-11.00 uur op veld 2 op Sportpark ’t Grootveld. Iedereen die wil meedoen is van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. Ook publiek is welkom!

Walking Voetbal


Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Voetbal, een voetbalvorm voor 60-plussers die lekker actief bezig willen zijn. Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Voetbal houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Ook VV Dalen heeft een Walking Voetbalteam.

Nationale sportweek


De clinic is onderdeel van de Nationale Sportweek. Deze wordt gehouden van 17 t/m 26 september. De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De gemeente Coevorden is één van de vijf landelijke gastgemeenten. Daarom worden in de gemeente tal van sport- en beweegactiviteiten georganiseerd. Ook VV Dalen/SJO Dalen-DSC neemt deel en organiseert deze clinic. Ook kan iedereen in deze week gratis meetrainen.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op met VV Dalen via: secretaris@vvdalen.com.