‘Buurtuurtjes’ in Dalen

Sinds donderdag 10 september is het opbouwwerk van Maatschappelijk Welzijn Coevorden bezig met de zogeheten ‘buurtuurtjes’. De opbouwwerkers en jongerenwerker van Dalen staan op verschillende plekken in Dalen om gezamenlijk met de buurt een kopje koffie of thee te drinken met wat lekkers. In de buitenlucht uiteraard. Daarnaast wordt er voor de kinderen/jongeren een activiteit georganiseerd namens het jongerenwerk, namelijk lasergamen. Op deze manier komen de opbouwwerkers en jongerenwerker toch nog in contact met de Dalenaren in deze toch gekke coronaperiode.

Er hebben tot nu toe twee avonden plaatsgevonden en er staan nog twee op het programma. Aanstaande woensdag 23-09-2020 staat MWC op de kruising van de Meester Cassastraat met de Dr. Christiaanstraat van 19.00 – 20.00 uur. Op donderdag 1 oktober eindigt MWC op de kruising van de Korenmolen met de Stellingmolen van 19.00 – 20.00 uur.
De uitnodigingen ontvangt u deze week (of heeft u al ontvangen) in de brievenbus. We zien jullie hopelijk aanstaande woensdag of volgende week donderdag. Tot dan!