Buurtsportcoach op het Doeplein

Buurtsportcoach Glenn van Laar was vanmiddag weer op het Doeplein te vinden met zijn spelmateriaal. Zo’n zeventien kinderen, waarvan twaalf kinderen van Kinderwereld, speelden onder begeleiding van Glenn de spellen van hun voorkeur. Zo speelden ze steen-papier-schaar, tikkertje en verstoppertje.

Glenn heeft al meerdere keren spelactiviteiten in Dalen begeleid en is voor veel kinderen in het dorp inmiddels een bekend gezicht. In verschillende dorpen binnen de gemeente is Glenn als buurtsportcoach actief met als doel om de kinderen beweging en plezier te bieden, maar vooral ook om laagdrempelig contact met ze te hebben.

Dit was de laatste keer van dit schooljaar dat de buurtsportcoach voor een spelactiviteit op het Doeplein aanwezig was. Ook tijdens de zomervakantie willen de buurtsportcoaches verschillende activiteiten aanbieden. Aan de invulling van het programma wordt momenteel nog gewerkt. Daarnaast wil Glenn proberen om af en toe, indien zijn programma het toelaat, onaangekondigd “de wijk in te gaan”.

Heb je zin om een volgende keer ook mee te doen? De activiteiten worden via Samen Dalen aangekondigd, dus houd de website in de gaten!