Buurtsportcoach Glenn van Laar

Mijn naam is Glenn van Laar, sinds 4 januari ben ik actief als buurtsportcoach vanuit Maatschappelijk Welzijn Coevorden. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen in de gemeente Coevorden in beweging te krijgen en hiermee een gezondere leefstijl te bevorderen. Dit kan en wil ik niet alleen en ik zoek daarom graag de verbinding op met bestaande partijen en initiatieven.

Als buurtsportcoach ga ik voor een structureel sport- en beweegaanbod in de dorpen en wijken van de gemeente Coevorden. Ik ben een verbinder en aanjager voor sportieve activiteiten, waarin ik graag samenwerk met verenigingen en andere partijen. 

Daarnaast ondersteun ik verenigingen op verschillende vlakken, waaronder: ‘bestuurlijk, maatschappelijk, technisch en operationeel kader.’ Mijn doel is om de vitaliteit van verenigingen te versterken en de samenwerking tussen verenigingen te verbeteren om zo nieuwe kansen te creëren.

Neem gerust contact op

Ik ben vooral zichtbaar en het aanspreekpunt in de volgende dorpen: “Dalen, Dalerveen, Wachtum, Sleen, Noord-Sleen, Erm, Holsloot, Diphoorn en Stieltjeskanaal.”

Mochten jullie ideeën of vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

Mijn contactgegevens zijn:

Gvanlaar@mwcoevorden.nl

06-82789087

Samen werken we aan een fitter, gezonder en sportiever Coevorden!