Bustocht Seniorenvereniging 2023

Woensdag 2 augustus was de bustocht naar het Zandsculpturen festijn en de Beeldentuin in Garderen.

Om kwart over 9 was het verzamelen bij de Selkersgoorn.
Het weer was ons niet goed gezind, het regende; desondanks was de sfeer in de bus prima. Onderweg vertelde chauffeur Bart ons over de bezienswaardigheden. Onze eerste stop was in Vilsteren bij café restaurant MADRID, waar wij genoten van een heerlijk kopje koffie/thee met een dikke plak cake.

Na deze stop vervolgden we de reis via een toeristische route over de IJsseldijk en Deventer, naar Terwolde. Aangekomen bij de Brasserie KriebelZ en na het nuttigen van een drankje, konden we genieten van een uitstekend diner. Deze keer, niet zoals meestal, een schnitzel, maar nu kleine pannetjes met verschillende soorten vlees en natuurlijk de bijbehorende gerechten. Het diner was voortreffelijk. Inmiddels is het droog geworden en schijnt de zon af en toe, we gaan nu weer met z’n allen in de bus op weg naar onze uiteindelijke bestemming: Garderen.
Hier hebben we een paar uur de tijd om de prachtige werkstukken te bewonderen. Het is een hele klus om uiteindelijk een zo gedetailleerde sculptuur te maken.
Na al het moois te hebben gezien, sluiten we de middag af met al weer, koffie/thee, dit keer met gebak.

Om 17.00 uur gaan we richting Dalen.
Het is toch elke keer weer een uitdaging om iets voor eenieder te bedenken, maar…….
Het was een zeer geslaagde dag en we kijken met veel plezier hier op terug.