Burgemeester: “Wat een veerkracht in de gemeente”

Coevorden – De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Coevorden vervalt uiteraard in deze coronatijd. Burgemeester Bert Bouwmeester heeft ditmaal niet gewacht tot de eerste maandag van het jaar met zijn nieuwjaarsrede. Van zijn toespraak zijn opnamen gemaakt, die hieronder zijn te bekijken.
“Het is best lang geworden, maar in die 25 minuten blik ik met een aantal inwoners terug op 2020 en kijk ik vooruit naar 2021”.
De burgemeester spreekt zijn waardering uit over de veerkracht, de flexibiliteit, creativiteit en het naoberschap van inwoners en ondernemers. Ook spreekt hij over het banenverlies, de moeilijke situatie bij bedrijven. de afgelasting van evenementen en gaat hij in het filmpje in gesprek met diverse inwoners, onder wie Herman Woltersom, Elly van ‘t Hul, Saskia Kluwen, Harold Soppe, Klaas Ruiter en Roelie Lubbers.

Burgemeester Bert Bouwmeester:

“Alles was anders in 2020 en ook de jaarwisseling was anders dan andere jaren. Wat ook anders is, is dat er dit jaar geen nieuwjaarsbijeenkomst is waarin ik u toespreek. Dat doe ik dit jaar dan ook digitaal. Misschien wel een voordeel: u kunt de toespraak pauzeren, uitzetten, doorspoelen of later bekijken. Kijkt u met me mee?”

bron:https://coevordernieuws.nl/nieuws/burgemeester-wat-een-veerkracht-in-de-gemeente/