Buiten bewegen op ’t Grootveld

Je hebt het misschien al gezien of gehoord: we hebben sinds kort een beweegpark bij het Albert Ruinemansveld op ’t Grootveld. Ideaal om in deze coronaperiode buiten en op veilige afstand te sporten. 

Uitproberen tijdens de clinics

Om ons kennis te laten maken met het beweegpark, verzorgt Glenn van Laar van Buurtsportcoaches Gezond Coevorden (onderdeel van Maatschappelijk Welzijn Coevorden) twee clinics. De eerste clinic vond vanochtend plaats. Het beweegpark lag er vanochtend door het grauwe, druilerige weer wat nat bij, maar dat hinderde de zes aanwezigen niet voor deelname. De beweegtoestellen werden geprobeerd en Glenn gaf daar waar nodig uitleg over het juiste gebruik ervan. 

Herkansing op 2 december

Heb je de clinic gemist, ben je nieuwsgierig geworden naar het beweegpark en heb je ook zin om te bewegen? Kom dan volgende week donderdag 2 december van 10.00 tot 11.00 uur naar het beweegpark voor de tweede clinic van Glenn. 

Zelf trainen met behulp van een QR-code

Ben je dan verhinderd of ontdek je het beweegpark liever zelf? Geen probleem: bij elk beweegtoestel staat een duidelijke toelichting van hoe het gebruikt dient te worden en als je een QR-scanner op je telefoon hebt, dan kun je per beweegtoestel een QR-code scannen.