Bremtocht op 11 juni

Op zondag 11 juni 2023 wordt de Bremtocht gehouden. De Bremtocht is een traditionele activiteit, die al meer dan 60 jaar oud is.  In het prachtige – en actieve dorp Dalen, met het gezellige centrum, worden gedurende het gehele jaar diverse evenementen georganiseerd. Daarbij zijn afwisselend een aantal stichtingen en verenigingen betrokken, die in een goede samenwerking zorgen, dat er in Dalen altijd iets te beleven valt. 

Eén van de evenementen is de Bremtocht.

De Bremtocht is een fietspuzzeltocht voor het hele gezin. Dit jaar is de tocht ongeveer 25 kilometer lang. In en om Dalen is veel te beleven. De route voert de deelnemers door prachtige dorpen, waar veel mooie boerderijen en  molens staan en via mooie rijke natuurgebieden, waar de brem nog volop in bloei staat.  Hazen, herten en fazanten hebben nog volop vrijheid, omdat houtwallen al eeuwenlang de nodige beschuttingen bieden. Ontspannen fietsen dus, zonder dat de tijd belangrijk is. 

De vragen, die de deelnemers moeten beantwoorden, gaan over allerlei thema’s. 
Nadat de fietsers van de Bremtocht weer terug zijn in het dorp, is het mogelijk om nog even gezellig na te genieten op één van de horecaterrassen.
Inschrijven en starten kan vanaf 13.00 uur bij Brasserie Cornelis in Dalen.

Kosten:​€ 7,– per gezin of ​​€ 3,– per persoon

Voor informatie kunt u contact opnemen met Riekus Hazelaar, mobiel 06- 51 35 06 62.