Bibliotheek biedt plaats voor diverse activiteiten

De nieuwe bibliotheek in Dalen biedt, naast het uitlenen van boeken, een divers aanbod aan activiteiten. Naast het Boekstart-uurtje voor kinderen van anderhalf tot vier jaar, zijn er nu mogelijkheden tot het volgen van een schaakcursus en het krijgen van ondersteuning bij computer- of tabletproblemen.

Schaakcursus op de woensdagmiddag

Altijd al eens willen leren schaken, maar er nooit aan toe gekomen? Of… ooit wat kennis genomen van de schaakgrondbeginselen, maar nu het schaakspel toch echt wat beter willen doorgronden? Dat kan nu! In de bibliotheek van Dalen vindt op de woensdagmiddag vanaf 14.15 uur een schaakcursus plaats voor beginners, die wordt gegeven door Feddie Zomers.
Nieuwsgierig? Loop dan even binnen bij de bibliotheek, want de bieb is tijdens de cursus gewoon open!

Computerhulp

Doet uw laptop, tablet, iPad, iPhone of telefoon het niet meer of weet u niet (meer) hoe iets moet?
Vanaf deze maand kunt u met deze vragen ook in de Bibliotheek in Dalen terecht. Computerclub Dalen houdt vanaf nu elke 3e vrijdag van de maand een inloopmiddag in de bibliotheek van Dalen. Heeft u een vraag of komt u er zelf niet meer uit, loop gewoon even binnen. Docenten van de Computerclub zitten voor u klaar en helpen u graag weer op weg. Vorige week vrijdag vond de eerste inloopmiddag plaats.

Op de volgende datums kunt u weer terecht in de bibliotheek voor hulp bij uw digitale problemen.

vrijdag 20 december 2019, 14.00-16.00 uur
vrijdag 17 januari 2020, 14.00-16.00 uur

Meer foto’s staan in het fotoalbum.