Bewonersavond vernieuwing riool en herinrichting omgeving Emmerweg-Wilgenstraat

De gemeente gaat in de Wilgenstraat, Keuterbrink, Biezenstraat, Vleerweg, Emmerweg en De Kamp rioleringswerkzaamheden uitvoeren.

Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren, moet de weg worden opengebroken. Dit biedt de gelegenheid om (waar mogelijk) de straat opnieuw in te richten. Het ontwerp van de straat wil de gemeente niet alléén maken, maar samen met bewoners.
Om te horen wat er aan ideeën leeft over de inrichting van de straat waar u aan woont wordt een inloopavond georganiseerd op 20 oktober in De Spinde.

Schetsontwerp

Om meer duidelijkheid te geven en ook een beeld hiervan heeft de gemeente een schetsontwerp gemaakt. Vraag is wat bewoners hiervan vinden. Waar wordt u blij van, wat vindt u belangrijk?
De grootste wijzigingen kunnen in de Wilgenstraat komen, omdat daar de openbare ruimte groot genoeg is om echt iets nieuws te maken. 

U kunt tijdens de inloop de tekeningen bekijken, vragen stellen en laten weten wat u van de plannen vindt.

De gemeente verzamelt alle reacties en op basis van uw reacties beoordeelt de gemeente of de plannen aangepast (kunnen) worden. Dit wordt later teruggekoppeld.

De volgende stap is dat het werk wordt aanbesteed en uitgevoerd. Zodra er meer over bekend is, komt de gemeente met de planning en fasering.

Praat mee!

Praat mee op donderdag 20 oktober 2022 tussen 18:00 en 19:30 uur bij de inloop in De Spinde.
Heeft u nu al vragen stuur dan een e-mail naar m.jurjens@coevorden.nl