Bestuur ijsvereniging treedt af

Het besluit van de ijsvereniging om dit jaar de ijsbaan aan de Oude Dalerveensestraat niet te openen i.v.m. het heersende coronavirus, leverde achter de schermen en op social media de nodige commotie op. Het bestuur heeft daarom besloten af te treden en heeft hierover de volgende verklaring uitgebracht:

Geachte leden van de ijsvereniging Dalen.

Zoals bekend hebben wij als bestuur het besluit genomen om de baan dit seizoen niet open te stellen in verband met de coronamaatregelen die op dit moment van kracht zijn. Dit geeft enerzijds begrip en anderzijds onbegrip. Dit is een mening die ieder voor zichzelf mag hebben en een ieder dient te respecteren.

Vanuit de leden is er een groep naar voren gestapt die heeft aangegeven het stokje over te willen nemen. In het belang van de vereniging en de continuïteit ervan heeft het huidige bestuur per direct besloten om af te treden en plaats te maken voor een nieuw bestuur.

Onze dank gaat uit naar onze leden, oud-leden, donateurs, vrijwilligers en sponsoren voor hun steun en het door hen in ons gestelde vertrouwen.

Wij wensen het nieuwe bestuur veel succes, kracht, wijsheid en alle goeds toe.

Met sportieve groet,

Het voormalige bestuur.

De pomp is gestart

Het nieuwe bestuur is inmiddels gestart met het onder water zetten van de baan.
Berichtgeving over openstelling van de ijsbaan zal binnenkort ongetwijfeld volgen.