Bert Meppelink neemt afscheid v.v. Dalen

Bert Meppelink  neemt afscheid van de voetbalvereniging Dalen. 

Vrijdagavond 14 juni  is zijn afscheidswedstrijd. Bert maakte over een periode van 19 jaar deel uit van de eerste selectie.  Hij speelde 17 seizoenen  in Dalen 1. De laatste 2 seizoenen speelde hij voornamelijk in Dalen 2. 

Bert maakte in 2000 zijn debuut in de derde klasse onder trainer Arthur van der Veen. Daar begon hij als middenvelder, maar speelde later veelal links back. 

Hij was basisspeler van het team, dat in het seizoen 2010-2011 op de 3e plaats eindigde in de 1e klasse.

Afgelopen zondag behoorde hij ook tot de wedstrijdselectie en was hij er getuige van dat Dalen na verlenging met 4-3 won van Ter Apel ’96, waardoor Dalen 1 promoveerde naar de 2e klasse.

Afscheidswedstrijd

Vrijdagavond neemt Bert dus afscheid van de “v.v. Dalen”.

“Ik heb een team bij elkaar gebracht met mensen met wie ik door de jaren heen heb samengespeeld”, zegt de afscheid nemende voetballer. “Daarin zitten onder meer ook mijn broers”, aldus Bert. De afscheidswedstrijd betekent niet, dat hij stopt met voetballen. Komend seizoen gaat hij voetballen in het achtste elftal van de “v.v. Berkum” in Zwolle. 

De wedstrijd op het mooie sportcomplex “Het Grootveld” begint vrijdag om 19.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Harry Boer.