Belangrijke overwinning voor Dalen

Na twee achtereenvolgende nederlagen boekten de voetballers van Dalen zondagmiddag een belangrijke 2-1 overwinnning tegen het nog puntloze SV Pesse.

In de beginfase zette Dalen de bezoekers meteen onder druk, wat resulteerde in een paar grote kansen, maar niet werd uitgedrukt in een score. Het eerste doelpunt viel dan ook aan de andere kant: Pesse kwam via een snelle uitbraak door Steenbergen op 1-0. Op slag van rust bracht Tijmen Venhorst met een kopbal uit een hoekschop de stand weer op gelijke hoogte: 1-1.

Ruud Veenstra matchwinner

In de tweede helft bleef Dalen op zoek naar een voorsprong. Vlak voor tijd werden de aanvallende intenties alsnog beloond. Ruud Veenstra was de gevierde man, die de winnende treffer aantekende: 2-1.

Bekijk de foto’s van de wedstrijd in het fotoalbum via deze link.