Alle vrijwilligers Doeplein welkom op opleveringsborrel

De klus is geklaard, het Doeplein is opgeleverd! Ook de laatste fase is nu af, en er wordt al heerlijk gespeeld. Het is een hele klus geweest, maar nu ligt er ook een prachtig plein midden in ons mooie Dalen. Een plein voor jong en oud, voor kleuters, jeugd, oudere jeugd en volwassenen.  Heeft u daar al een potje jeu de boules gespeeld?

Dit plein hadden we nóóit kunnen maken zonder de hulp van tientallen vrijwilligers. Bedrijven die voor kostprijs hebben gewerkt, werkgroepleden die hun ziel en zaligheid erin hebben gestoken, ouders van school en vele andere dorpsgenoten die hun handjes uit de mouwen hebben gestoken. Heel fijn, en heel belangrijk om dit mogelijk te maken!

De officiële opening van het plein volgt nog, waarschijnlijk komend voorjaar. Maar de oplevering van het plein is natuurlijk wel een echte mijlpaal en die willen we vieren. Mét iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan het Doeplein. Of dat nou een kiezeltje of een knots van een zwerfkei was ;-).

Dus heb jij geholpen? Kom dan vrijdag 1 november tussen 16.30 en 18.00 uur naar museummolen Jan Pol om samen met de andere vrijwilligers te proosten op de oplevering van het Doeplein!

Kunst op Doeplein Dalen Doeplein Dalen - speelheuvel