Afscheidsmusical groep 8 BWB: EEN SUCCES!!!

Dinsdagavond hadden de kinderen van groep 8 van de BWB-school een geweldig optreden. 

Goed spel

De kinderen speelden met grote inzet, zongen mooie liedjes, hielden goed rekening met elkaar en zaten uitstekend in hun rol. De kleding paste goed bij hun rol en de schmink was uitbundig gebruikt. Veel kinderen leken wel speciaal uitgezocht te zijn voor hun rol, zo goed speelden ze. In zeer korte tijd is deze musical ingestudeerd door de juffen en het resultaat mocht er zijn.

Live

De livestream verbinding via onze website van SamenDalen functioneerde uitstekend en meer dan 120 keer was er ingelogd, zelfs vanuit het buitenland werd de musical gevolgd.

Gertjan

De beelden en het geluid waren van hoge kwaliteit. Gertjan Keen en zijn helpers wisselden geregeld van camera, er werd ingezoomd en het geheel was zeer professioneel. Complimenten voor Gertjan en zijn ploeg dat ze dit mogelijk hebben gemaakt zodat alle oma’s en opa’s, broertjes en zusjes, tantes en ooms en alle andere familieleden en vrienden dit konden volgen.

Dank

Aan het eind van de musical bedankte meester Henk alle spelers een voor een. Ze mochten nog eenmaal op het podium komen om een welverdiend applaus van de aanwezige juffen en meesters in ontvangst te nemen.

Een mooi afscheid van de BWB!