2Voudt bij VrouwenvanNu in de Dorpskerk

De Drentse afdelingen Coevorden en Dalen willen graag iets over samenwerking vertellen. Enkele jaren geleden is een leuk idee ontstaan: als beide afdelingen één keer per jaar een gezamenlijke avond organiseren, kunnen we de kosten delen en een iets duurdere verenigingsavond organiseren.

Dit idee werd verder uitgewerkt en in de even jaren organiseert afdeling Coevorden een leuke avond voor de leden van Coevorden en Dalen en in de oneven jaren is de beurt aan Dalen. Zo ook dit jaar.

Kleinkunstduo ‘2-Voudt’

Afdeling Dalen heeft voor de gezamenlijke avond, kleinkunst duo 2-Voudt uitgenodigd. Vanwege ongekend grote belangstelling  werden totaal 150 leden van beide afdelingen ontvangen in de Dorpskerk van Dalen. De koffie en drankjes werden verzorgd door Restaurant De Baander. Wat fijn dat er in ons mooie Dalen zo goed samengewerkt kan worden.

Kleinkunst duo 2-Voudt heeft ons laten genieten van hun nieuwe programma: ‘Jong Belegen’, waarbij hun visie duidelijk werd over het ouder worden en vooral jong blijven. We worden gedurende deze mooie  humorvolle avond gestimuleerd om vooral niet achter de geraniums te gaan zitten.
Wat genieten we op deze super locatie van dit duo. ‘Jong Belegen’ zit vol fantastische sketches en prachtige luisterliedjes.

Samen op stap

Leuk detail van onze samenwerking bij een ander evenement: een volle Floriadebus! We hebben destijds onze krachten gebundeld. Hierdoor werd het mogelijk om met een bus vol leden van de afdelingen Coevorden en Dalen, rechtstreeks koers te zetten naar de Floriade. We hebben een heerlijke dag gehad.

Er worden regelmatig leuke activiteiten en verenigingsavonden door en voor onze Vrouwen van Nu georganiseerd … eenzaam zijn hoeft niet meer.

Vrouwen van Nu Dalen
vvnudalen@gmail.com