1000 berichten op Samen Dalen!

Op 17 mei 2017 is door Dorpsbelangen Dalen de dorpsvisie van Dalen gepresenteerd aan de gemeente Coevorden. Eén van de speerpunten  was de ontwikkeling van een Daler agenda voor een overzicht van aanbod, activiteiten van clubs en verenigingen en eigen initiatieven, van ruimtes en faciliteiten.

Lancering SamenDalen

Dit heeft ertoe geleid dat er een werkgroep in het leven is geroepen met de opdracht om een website te ontwikkelen die het bovenstaande in de praktijk zou brengen.
Dat is gelukt! Op 26 maart 2019 ging de website onder grote belangstelling de lucht in. Natuurlijk bracht SamenDalen ook zelf verslag uit. Je kunt het bericht via deze link nog eens  teruglezen of het fotoalbum van de lancering bij De Baander nog een keer bekijken.

Vandaag is het dan zo ver: de website ‘Samen Dalen’ bereikt de mijlpaal dat er 1000 (!!!) berichten zijn geplaatst.  Dit in een tijdsbestek van 16 maanden. Een flinke groep redacteuren en fotografen zorgt er voor dat de website actueel blijft en er goed uit ziet. Het sociale mediateam regelt dat alle berichten ook op Instagram en Facebook te vinden zijn. Vele bezoekers van de website vinden nieuws uit het dorp waarmee ze hun voordeel doen.

Dorpsbelangen op SamenDalen

Dorpsbelangen Dalen is blij dat het gelukt is om een website te (laten) ontwikkelen voor en door ons dorp. Ook is de eigen website van Dorpsbelangen ondergebracht bij ‘Samen Dalen’. Hiermee wordt nog maar eens benadrukt dat de website ook is bedoeld als nieuwssite van Dorpsbelangen. Dus als u wilt weten wat Dorpsbelangen Dalen doet en bereikt, kijk dan op ‘Samen Dalen’.
Alle medewerkers, de redactie en de fotografen van ‘Samen Dalen’ verdienen lof voor het werk wat ze doen.