Stichting Dalen Promotie en Walk of Dalen op SamenDalen

De Stichting Dalen Promotie heeft eigen pagina’s gekregen op SamenDalen en ook eigen nieuwsberichten. De pagina’s kun je vinden in de rubriek Dorpsinitiatieven. Via deze link kom je rechtstreeks bij Dalen Promotie.

Stichting Dalen Promotie

Stichting Dalen Promotie richt zich op het bevorderen van het toerisme en de leefbaarheid in het dorp Dalen.

De Stichting doet dit door het organiseren van evenementen zoals de zomeravondmarkten en de organisatie van startplaats Dalen voor de Drentse Fiets4Daagse. 

Via de nieuwsberichten krijg je een indruk van de vele activiteiten van Promotie Dalen de afgelopen jaren. Bekijk ze via deze link.

Walk of Dalen

Walk of Dalen is het voetpad naar de kerk in het centrum van Dalen met herdenkingstegels aan (oud-)inwoners van Dalen, die een betekenisvolle bijdrage hebben geleverd aan het dorp of persoonlijk een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Elke tegel staat voor een topprestatie of een blijk van waardering. De tegels worden tijdens een officieel moment door de persoon zelf of door nauw-betrokkenen onthuld. 

Stichting Dalen Promotie heeft de organisatie van de ‘Walk of Dalen’ overgenomen van de Miss Summer-organisatie. Stichting Dalen Promotie is ook eigenaar van de website ‘Walk of Dalen’ en voert de redactie samen met de redactie van SamenDalen.

Lees alles over de ‘Walk of Dalen’ via de link op deze pagina.