‘Zo kuj ’t ok doen’: film over Nei Naoberschap in Gees en Dalen

De Nei Naoberschap-dorpscoöperaties in Gees-Zwinderen en Dalen zijn te zien in de film ‘Zo kuj ’t ok doen’. Je maakt er kennis met de organisaties en ook met de vrijwilligers uit Gees-Zwinderen en Dalen.
Ieneke Bouwers en Albertje Wilting van Nei Naoberschap Dalen komen aan het woord. Je ziet Roelie Hidding, die gekoppeld is aan Doetie Meijer. Roelie vertelt hoe het zo is gekomen en Doetie laat zien hoe het is om als vrijwilliger iets te doen bij Nei Naoberschap. Dus ga er even voor zitten om hem rustig te bekijken.

Gezamenlijk initiatief met de gemeente Coevorden

Filmmaker Alieke Eising maakte de film over de Nei Naoberschapinitiatieven in Gees-Zwinderen en Dalen. Het werd een film waarin we zien wat Nei Naoberschapinitiatieven doen. Vrijwilligers en inwoners vertellen over hun ervaringen en hoe je kunt meedoen. Een inspirerend verhaal voor u als zorgvrager, als vrijwilliger. En als betrokken inwoner van een ander dorp of een andere wijk!

‘Zo kuj ’t ok doen!’ komt later op de site van de gemeente Coevorden, maar is nu al te zien op Geesweb en natuurlijk op SamenDalen.

Bekijk hieronder de hele film:

Hulp nodig of vrijwilliger worden?

Hebt u hulp nodig? En u wilt (nog) geen beroep doen op professionele zorg? Denk dan eens aan Nei Naoberschap Dalen! Er kan waarschijnlijk meer dan u denkt!
Of op zoek naar een leuke vrijwilligerstaak? Als u naoberhulp wilt bieden, neem dan contact op met:

Nei Naoberschap Dalen 
T 06 51697259 of 06 23085324
neinaoberschapdalen@outlook.com